Wasmachineverhogers

Met een wasmachine verhoger van OnderdelenExpert heeft u voortaan een comfortabele werkhoogte. Deze modellen zijn extra stevig. En hebben een hoge draagkracht tot 500 kg. Door een wasautomaat op een wasmachineverhoger, ook wel sokkel genoemd, te plaatsen kunt u op een makkelijkere manier de was in en uit de wasmachine of wasdroger halen.

Een wasmachineverhoger voor een beter bereikbare wasmachine

Een wasmachine is een apparaat dat niet meer weg te denken is uit onze huishoudens. U gebruikt hem iedere week weer om uw favoriete kleding mee schoon te maken, uw beddengoed weer lekker te laten ruiken of uw stinkende sportspullen weer fris te krijgen. Ondanks het vele gebruik staan wasmachines soms op hele onhandige plekken. Een wasmachineverhoger kan de oplossing zijn. Een wasmachineverhoger zorgt ervoor dat uw wasmachine hoger geplaatst kan worden. Vaak hebben mensen hun wasmachine op de grond staan waardoor u dit altijd gebukt moet doen.

Voordelen en verschillende soorten wasmachineverhogers

Iedereen wast minimaal een keer per week, maar het makkelijker maken voor uw zelf wordt niet aan gedacht. De wasmachineverhoger zorgt ervoor dat u minder last krijgt van rugklachten. Daarnaast zorgt het ervoor dat het water beter weg kan stromen. Hierdoor wordt het risico op waterschade verminderd en gaat uw wasmachine langer mee.Wij bieden verschillende soorten wasmachineverhogers aan. U hebt keuze uit kunststof tot metaal en van lage tot hoge verhogers. Bij Onderdelenexpert hebben wij een groot assortiment zodat u altijd de perfecte hoogte voor uw wasmachine kunt krijgen. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de voordelen van de wasmachineverhoging.

Installeren van een wasmachineverhoger

Een wasmachineverhoger installeren is zeer eenvoudig en er hoeft in de meeste gevallen geen gereedschap gebruikt te worden. U plaatst vervolgens de wasmachine op de verhoger en dan kan die gebruikt worden zoals normaal alleen hoeft u niet meer te bukken. Een wasmachineverhoger is een uitkomst voor vele huishoudens. Het maakt een bijna dagelijkse handeling een stuk makkelijker en zorgt ervoor dat u rugklachten en waterschade voorkomt. Kies bij Onderdelenexpert de juiste wasmachineverhoger die bij u past en maak het uzelf makkelijker.