Afvoerslang wasdroger

Bent u op zoek naar een droger afvoerslang? Bij Onderdelenexpert bent u op de juiste plek. Wij hebben de goedkoopste witgoed onderdelen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Afvoerslang droger

U heeft een condens droger of warmtepompdroger die u kunt aansluiten op de waterafvoer. Heel handig, want hierdoor hoeft u niet steeds de condens bak van uw wasdroger te legen. We hebben verschillende onderdelen voor de afvoerslang van uw droger. Denk hierbij aan verbindingstukken, adapters, afsluitdoppen, afvoerslangen en meer. Deze verkopen we van verschillende bekende merken. Voorbeelden hiervan zijn AEG, Bosch, Siemens en universele varianten. Onderdelenexpert heeft altijd de juiste producten in huis voor al uw witgoed.

Wasdroger aansluiten op de waterafvoer met een afvoerslang

Bij iedere wasdroger komt het water in de condens bak terecht, waarna u hem dus steeds zelf moet legen. Een afvoerslang voor uw droger biedt oplossing. Vaak wordt deze meegeleverd met de wasdroger. Echter, als deze kapot is gegaan is het een goed idee om een nieuwe aan te schaffen. De afvoerslang is gemakkelijk te vervangen. Daarbij moet u er op letten dat u de afvoerslang niet te diep in de afvoer steekt. Bij de meeste wasdrogers is de waterafvoeraansluiting aan de achterkant te vinden. Mocht u een AEG of Zanussi wasdroger hebben, kunt u in de rechterbovenhoek de aansluiting vinden. Bij Bosch en Siemens apparaten zit deze rechtsonder. Dit geldt zowel voor condens drogers als warmtepompdrogers van Bosch en Siemens. In vele gevallen is de plek voor de afvoerslang gemakkelijk te vinden. Voor het aansluiten van de afvoerslang kunt u het beste de handleiding van uw droger raadplegen.

Afvoerslang droger bestellen

Wij kunnen u de goedkoopste witgoed onderdelen aanbieden, omdat wij de onderdelen direct bij de fabriek kunnen bestellen. Op deze manier heeft u altijd de beste kwaliteit producten voor een lage prijs. We hanteren een laagste prijs garantie. Bij Onderdelenexpert zorgen we ervoor dat u de bestelde onderdelen de volgende werkdag ontvangt. Tevens is afhalen op onze locatie in Schaijk mogelijk. Wij zijn doordeweeks geopend tussen 08:30 en 17:00