Tussenstuk wasmachine droger

Bij OnderdelenExpert kunt u een tussenstuk voor uw wasmachine en droger kopen. Andere benamingen van een tussenstuk zijn combirand of stapelkit. Een tussenstuk is een ideale oplossing om ruimte te besparen op plekken waar er beperkte ruimte is of er meer plek nodig is. Het voordeel van de tussenstukken van OnderdelenExpert zijn dat ze universeel zijn. Neem een kijkje door ons assortiment.
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stapelkit wasmachine droger

Een stapelkit voor uw wasmachine of droger is een goede oplossing om ruimte te besparen in de wasruimte of badkamer. De stapelkits zijn makkelijk zelf te installeren. Om het uzelf nog gemakkelijker te maken kunt u een stapelkit met werkblad kopen. Hierop kunt u direct uw wasgoed vouwen na het drogen. Hiermee kunt u gemakkelijk tot 20 kg aan wasgoed op het werkblad sorteren. De tussenstukken zijn geschikt voor de meeste merken wasmachines en drogers.

Wasmachine tussenstuk

Let bij het kopen van een wasmachine tussenstuk op de afmetingen. Hiermee weet u zeker dat het wasmachine tussenstuk geschikt is voor uw witgoed. Deze staan vermeld bij iedere productpagina. De tussenstukken zijn in verschillende materialen te koop. De meeste stapelkits zijn gemaakt van staal. Vaak zijn de tussenstukken makkelijk te installeren. Er zijn geen schroeven nodig bij de installatie. De meeste stapelkits zijn universeel en daardoor voor iedereen bruikbaar. Als u twijfelt over welk tussenstuk u nodig heeft kunt u altijd contact opnemen met OnderdelenExpert.

Tussenstuk kopen bij OnderdelenExpert

Wij kunnen een tussenstuk altijd uit voorraad leveren. Hierdoor kunnen we er voor zorgen dat uw product morgen binnen is als u hem vandaag besteld. Daarbij heeft u ook de optie om het tussenstuk af te halen. U bent dan welkom op Industriepark 20 in Schaijk. Verder kunt u ook bij ons terecht voor vragen over stapelkits of andere producten. Wij kopen alle witgoed producten direct bij de fabriek in. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden.