Dyson

Koop online u Dyson onderdelen bij OnderdelenExpert. U hoeft uw deur niet meer uit voor het bestellen van u Dyson filters. Kunt u het onderdeel niet vinden neem dan gerust contact met ons op. Snel, duidelijk en veilig online bestellen!

Dyson onderdelen

Dyson is een Brits bedrijf van Sir James Dyson gestart in 1991 in het Verenigd Koninkrijk . Het ontwerpt en produceert huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, luchtreinigers, handendrogers, bladloze ventilatoren, verwarmers, haardrogers en lampen. Vanaf februari 2018 had Dyson meer dan 12.000 werknemers wereldwijd. In januari 2019 werd aangekondigd dat Dyson haar hoofdkantoor naar Singapore zou verhuizen om de productie op te voeren, met de vermelding dat de handel in Azië hun belangrijkste aandachtspunt zal zijn voor de toekomst.

Waar vind ik het juiste type nummer op mijn Dyson apparaat

Om de goede onderdelen voor jouw Dyson apparaat te vinden in onze webshop moet je op zoek gaan naar het modelnummer van jouw apparaat. Uw modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. U vind deze op de typesticker of het typeplaatje op u apparaat. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Heb je het nummer niet gevonden? Kijk dan even op de volgende  pagina. (Het type nummer vinden)

Dyson onderdelen bestellen doe je bij OnderdelenExpert.

Via onze webshop kunt u de Dyson onderdelen makkelijk bestellen en betalen met iDeal. Zo bieden we alle gangbare onderdelen uit voorraad aan. Onderdelen die u bij ons kunt bestellen zijn geschikt voor de volgende apparatuur:

Welkom bij OnderdelenExpert.

In onze shop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuiger materialen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Wij zetten ons in voor de hoogste kwaliteit, betrouwbare leveringen, hoge service graad en niet onbelangrijk, goede prijzen. Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit?
( Stel ons gewoon een vraag en we zoeken het voor je uit ! )