Siemens wasmachine onderdelen

Siemens wasmachine onderdelen kunt u gemakkelijk vinden bij OnderdelenExpert. Wij hebben een groot assortiment aan Siemens onderdelen, schoonmaakartikelen en onderhoudsproducten voor alle Simons witgoedapparaten en inbouwapparatuur. Wij kopen alle onderdelen direct bij de fabrikant in. Hierdoor betaald u bij ons de laagste prijs. Kijk rond in ons assortiment om uw gewenste Siemens wasmachine onderdelen te vinden.

Filteren

Siemens wasmachine onderdelen kopen

Wij hebben een groot assortiment aan wasmachineonderdelen van Siemens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aansluitmateriaal, afvoerslangen, schokdempers, thermostaten, trekveren, motoren, manchetten en meer. De onderdelen zijn van een goede kwaliteit omdat ze direct van de fabrikant zelf afkomen. Hierdoor kunnen wij ze ook nog eens goedkoop aanbieden. Behalve Siemens komen ook Bosch en Neff uit deze fabriek.

Onderdelen Siemens wasmachine vinden

Het is natuurlijk belangrijk om te weten welke onderdelen van uw Siemens wasmachine u nodig hebt. Daarom moet u naar het typenummer op uw Siemens apparaat kijken. Het modelnummer is een combinatie van letters en cijfers, soms gescheiden door een streepje. Deze vind u op het typesticker of typeplaatje. Deze zit meestal op de onder- of achterkant van uw apparaat of bij de vulopening. Wij kunnen u natuurlijk ook helpen met het vinden van het juiste onderdeel. Kom gerust langs in onze winkel in Schaijk of neem contact op via de mail of telefoon.

Siemens wasmachine reparatie

Een Siemens wasmachine reparatie is vaak zelf makkelijk uit te voeren. Door dit zelf te doen bespaart u niet alleen de kosten van een monteur, maar bespaart u ook op de kosten voor de onderdelen. Ondanks de betrouwbaarheid van Siemens wasmachines kan het gebeuren dat er iets kapotgaat of verslijt. Als de trommel van de Siemens wasmachine bijvoorbeeld niet meer draait kan dit liggen aan de koolborstel, motor of v-snaar. Vaak zijn het alleen de koolborstels die dan vervangen moeten worden. Verder zijn deurrubbers, de deurgreep, afvoerpomp en schokdempers vrij makkelijk te vervangen. De onderdelen die u zoekt kunt u zeker vinden bij ons. Met 27 jaar aan ervaring helpen we u graag het juiste onderdeel te vinden.