Informatie webshop Zanden-Onderdelen.nl

Ons team:

Wij zijn sinds 1991 actief als groothandel en bieden u een zeer ruim assortiment aan onderdelen, onderhoudsproducten en elektronica. Het team van Zanden Onderdelen Service staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uiteraard om uw bestellingen te verwerken.

Missie:

Ruim 24 jaar actief in een markt die hectisch kan zijn, maar waar vooral snel en kordaat handelen op den duur altijd gewaardeerd wordt. Dat is altijd onze missie geweest,
Wij zetten ons in voor de hoogste kwaliteit, betrouwbare leveringen, hoge service graad en niet onbelangrijk, goede prijzen. Vooral feeling met de markt houden zodat we met u mee kunnen denken. We streven altijd naar een win-win situatie zodat u ook de mogelijkheid heeft om goed te presteren.

Visie:

U staat centraal in onze organisatie en wij stellen ons in dienst daarvan.
Kortom. Uw probleem is onze uitdaging!

Groot geworden door klein te blijven:

Een goed op elkaar ingespeeld team geeft ons de mogelijkheid snel en flexibel te kunnen reageren, maar vooral u te herkennen, Onze vakbekwame medewerkers zijn daar volledig op ingesteld. De korte lijnen, onze no-nonsense mentaliteit zorgen ervoor dat we met de juiste kwaliteit kunnen leveren. Maar belangrijker nog om de continuïteit daarvan te handhaven.

Xpèr:

In 2013 zijn we gestart met het merk Xpèr, een Shop-in Shop concept met de meest gangbare onderdelen. Een overzichtelijke en geld besparende manier om klanten aan het juiste product te helpen. Het bevat circa 200 producten met het Xpèr label en daarnaast een selectie van bekende merken.

Wij hebben een aantal standaard opstellingen die in de winkel geplaatst kunnen worden. Uiteraard kan er in overleg een stelling naar uw wensen samengesteld worden. Zo kunt u uw klanten eenvoudig en duidelijk voorzien van een goed kwaliteitsproduct.

Kijk snel op www.xper-products.nl