Koffiezetter

Voor onderdelen van u koffiezetapparaat moet u OnderdelenExpert zijn. Wij verkopen koffiezetter onderdelen van o.a. de volgende merken: Miele, Bosch, Siemens, Krups, Philips, Braun, Serverin. Ook voor onderhoudsartikelen van u koffiezetapparaat kunt u bij ons terecht. Snel duidelijk en veilig online uw onderdelen bestellen doet u natuurlijk op OnderdelenExpert. Staat het onderdeel dat u zoek niet in deze lijst neem dan gerust contact met ons op. We zoeken het graag voor u uit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Het koffiezetapparaat geschiedenis.

Het was in de 13e eeuw dat mensen begonnen met het roosteren van de koffiebonen. De eerste stap van het proces wanneer je koffie maakt die we vandaag de dag kennen. De eerste koffiemolens werden, rond 1709. De bekendste eerste Nederlandse koffiemolens waren van het merk PeDe. De eerste espressomachine werd gepatenteerd en gebouwd door Angelo Moriondo uit Turijn, Italië. In 1884 Pavoni Desiderio kocht het patent in 1905 en richtte het bedrijf La Pavoni op. Daar begon hij met het commercieel produceren van deze machines, waarbij hij één espressomachine per dag maakte. Een Duitse huisvrouw ontwierp de eerste papieren koffiefilter op 8 juli 1908. Ze experimenteerde met verschillende methodes, besloot ze om een bedrijf op te starten Melitta Bentz patenteerde haar uitvinding en organiseerde een bedrijf die koffiefilters verkocht. Het druppel of filterkoffiezetapparaat. Deze soort koffiemachine debuteerde in de VS in 1972 als de populaire Mr. Coffee. Het was direct een succes en maakte deze methode erg populair. In 1996 gaf ongeveer 73% van de huishoudens aan dat ze een druppelmachine gebruikte. Het was in 1990 dat voor het eerst de vraag ontstond voor mooiere huishoudelijke apparaten die perfect bij moderne keukens pasten. Dit resulteerde in een nieuwe trend van geheel nieuw ontworpen koffiemachines, die beschikbaar waren in verschillende kleuren en stijlen.

Hoe populair is koffie?

Afgezien van olie en goud is koffie waarschijnlijk het meest waardevolle legale koopwaar op aarde. Wereldwijd worden nu meer dan twee miljard kopjes koffie per dag gedronken. Per drie personen wordt er een kopje per dag geconsumeerd en dit is een ongelofelijke verhouding. Het is geen wonder dat er zo’n grote markt voor koffiemachines is. Vandaag de dag gebruiken miljoenen mensen in Nederland elke dag een koffiezetapparaat. Onderhouden van het koffiezetapparaat Koffiezetapparaat ontkalken. De meeste zuren, zoals zwavelzuur, zoutzuur, sulfaminezuur en azijnzuur (azijn), zullen de pijpen en slangen in je koffiezetapparaat beschadigen of de kalkaanslag niet goed oplossen. Gebruik daarom alleen de speciaal ontwikkelde ontkalkingsproducten hieronder.

Wanneer moet ik het koffiezetapparaat ontkalken?

  • Wanneer je machine tijdens het koffiezetten meer lawaai maakt
  • Wanneer je machine tijdens het koffiezetten veel stoom produceert
  • Wanneer koffiezetten lang duurt
  • Wanneer minder koffie dan normaal wordt gezet
  • Wanneer er lauwe koffie uit je machine komt
  • Iedere 6 maanden

Artikelnummer: 115-200-0110
Magimix Snelontkalker 1 liter Waterkoker

Welkom bij OnderdelenExpert.

In onze shop vind u de meest voorkomend witgoed onderdelen, stofzuiger onderdelen, stofzuigerzakken, installatiemateriaal, onderhoudsproducten, gereedschappen, centrale stofzuiger materialen en toebehoren voor witgoed en keuken apparaten. Wij zetten ons in voor de hoogste kwaliteit, betrouwbare leveringen, hoge service graad en niet onbelangrijk, goede prijzen. Soms is het lastig het juiste product te vinden. Speciale onderdelen kunnen we vaak speciaal voor u bestellen bij een van onze vele leveranciers. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op! (We zoeken het graag voor u uit !)